» oj

uteritten igår? Vad ska jag säga? Herregud haha.
Jag har nog aldrig upplevt ponnyn så pigg någonsin. När vi kom fram till en raksträcka var det egentligen inte meningen att vi skulle galoppera. Men jag hade absolut ingenting att säga till om där inte. Kan ju säga att B nästan slog världsrekord i snabbaste hastighet. Trodde vi skulle dö där en sekund, kunde inte kontrollera henne över huvudtaget. Men tillslut fick jag stopp på henne efter vansinnesgaloppen. Men efteråt kunde jag inte annat än att skratta åt henne, kul var det ju... och det tyckte verkligen Bonnie också.

Hur ska jag mer sammanfatta uteritten. Några fler vansinnesgalopper blev det, dock lite mer kontrollerade. Och vi gick omkull också. Men det var bara mitt fel, bara mitt fel. Jag hann inte svänga och hon halkade på en liten "bergsbit" som var bredvid stigen. Så hon la sig på sidan av magen/rumpan samtidigt som jag flög av. Bonnie klarade sig helt oskadd och såg ingenting när jag kollade igenom henne. Det enda hon ville göra var att fortsätta galoppera. Hon var varken svullen eller varm när vi kom hem.
Mig var det ingen fara med, förutom ett blåmärke på höften eftersom att jag landade där. Men sånt gnäller jag inte över.

När jag och aimee skrittade fram på grusvägen i solen (hörde ni vad mysig den meningen lät) så drog vi en spontanare och bestämde att vi drar in till bergakungen för att kolla mockingjay. Åt på jensens innan och jesus vilken god mat. Filmen ångrar jag verkligen inte att vi såg, bästabästabästabästa.

Imorgon är det alltså julafton? Hur mysigt? Men det känns ju som vår ute.. seriöst. Vad händer med jorden :(

Ska gå bort till stallet och longera/rida för att se så ponnyn är okej. Om jag hinner så går jag ut och springer innan vi åker till farmor. Firar julafton hos farmor och juldagen i kungshamn med släkten <3


men titta på han

sommaaaaaarrrrrrr